Image Alt

Για εμάς

[vc_row row_content_width=”grid” css=”.vc_custom_1502098991192{padding-top: 111px !important;padding-bottom: 71px !important;}”][vc_column offset=”vc_col-lg-12 vc_col-md-12 vc_col-xs-12″]

Mr Greek

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;

Έχοντας την εμπειρία πολλών ετών, το 2009 δημιουργήθηκε η νέα μονάδα παραγωγής χειροποίητης κατεψυγμένης πίτσας με την επωνυμία Mr Greek στο Κιλκίς. Προσανατολισμένοι στη διάθεση προϊόντων απ΄ τις καλύτερες πρώτες ύλες, με πλούσια γεύση και άριστη ποιότητα, στοχεύουμε συνεχώς στην αδιάκοπη ικανοποίηση των πελατών μας, κατανοούμε τις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες τους και για αυτό το λόγο τροποποιούμε ή εμπλουτίζουμε τα προϊόντα μας ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.
Φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι ότι η ποιότητα των τροφίμων εξασφαλίζεται πρακτικά μόνο με τη χειροποίητη παραγωγή . Για τον λόγο αυτό αποφασίσαμε να εμπλουτίσουμε το εργαστήριο πίτσας και τη μονάδα παραγωγής μας και με μια νέα ιταλική ζύμη (βάση πίτσας) παραγωγής Mr Greek, την ``Pinsa Romana`` (Πίνσα Ρομάνα).

[vc_empty_space height=”12px”]
Προϊόντα Mr Greek

Πίτσες-Ζύμες

Τετράγωνες κατεψυγμένες πίτσες 0
Στρόγγυλές κατεψυγμένες πίτσες 0
Ατομικές Πίτσες 0
Ζύμες 0
Mακαρονάδα σε πήλινο 0
[vc_empty_space height=”40px”]
[/vc_column][/vc_row][vc_row row_content_width=”grid” parallax_background_image=”5516″ css=”.vc_custom_1551523407482{padding-top: 110px !important;padding-bottom: 110px !important;}”][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″]
Best quality
[vc_empty_space height=”7px”]

Εκπαίδευση

Για την αυθεντικότητα της συνταγής και των βασικών υλικών, εξειδικευμένο προσωπικό ταξίδεψε και διέμεινε στην Ιταλία για όσο καιρό χρειάστηκε, ώστε να αποκτήσουν την τεχνική, τη γνώση και τα μυστικά αυτής της Ιταλικής βάση πίτσας. Μαθήτευσαν δίπλα στους ειδικούς της Original Italian Pinsa Romana και σας φέρνουν ένα εξαιρετικό προϊόν, την κατεψυγμένη ιταλική βάση πίτσας Pinsa Romana.

[vc_empty_space height=”63px”]
Certificate
[vc_empty_space height=”7px”]

Κατεψυγμένη Ζύμη Ιταλικής Πίτσας

Ενσωματώθηκε νέα μονάδα παραγωγής Pinsa στις εγκαταστάσεις μας, με ειδικούς φούρνους πέτρας και υιοθετήθηκε το μυστικής της συνταγής, το μοναδικό και ιδιαίτερο αλεύρι της οικογένειας Di Marco, το οποίο μας εξασφάλισε και την υψηλή ποιότητα.
Το τελικό προϊόν βρίσκεται πλέον στη διάθεση σας: the original italian Pinsa Romana, με πιστοποιήσεις ποιότητας και αυθεντικότητας.

[/vc_column][/vc_row][vc_row row_content_width=”grid” css=”.vc_custom_1502098520822{padding-top: 110px !important;padding-bottom: 73px !important;}”][vc_column]

Μυστική συνταγή – φανερή απόλαυση

Ο Mr Greek, ο ειδικός στην πίτσα από το 1974 σας παρουσιάζει το νέο του παιδί, την αυθεντική και μοναδική Pinsa Romana. Μια ζύμη που προήλθε από ένα αρχαίο προϊόν... το οποίο παρασκεύαζαν οι αγροτικοί πληθυσμοί που κατοικούσαν έξω από τα τείχη της αρχαίας Ρώμης.
Μακρόστενη και ελαφριά, εύθραυστη όσο κι αφράτη, παραδοσιακή και συνάμα σύγχρονη… η Pinsa έρχεται για να μας συναρπάσει γευστικά με τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες της!

[/vc_column][/vc_row][vc_row row_content_width=”grid” css=”.vc_custom_1502098530058{padding-bottom: 89px !important;}”][vc_column offset=”vc_col-lg-4 vc_col-md-4 vc_col-xs-12″]
Homemade
[vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-lg-4 vc_col-md-4 vc_col-xs-12″]
[vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-lg-4 vc_col-md-4 vc_col-xs-12″]
[vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]
[vc_column_text]Η εταιρία ΜΙSTER GREEK / PINSA ROMANA ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της σύγχρονης επιχειρηματικής πραγματικότητας, στοχεύοντας στη βελτίωση της οργανωτική της δομής και εσωτερικής της λειτουργίας και αποσκοπώντας πάντα στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και ασφαλών προϊόντων που υποστηρίζεται από την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των Πελατών της (υπολογίζοντας πάντοτε τις απαιτήσεις ασφάλειας που τίθενται από τους τελευταίους αλλά και από τις αρμόδιες αρχές), αποφάσισε να σχεδιάσει και να εγκαταστήσει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Προτύπου ISO 22000:2018 για την:

Παραγωγή κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης (πίτσας και συναφών ειδών όπως πεινερλί, καλτσόνε, μακαρονάδα σε πήλινο, ζύμη πίτσας, ζύμη ιταλικού τύπου pinsa romana (κ.α)

Η Διοίκηση της MISTER GREEK / PINSA ROMANA προκειμένου να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία και βελτίωση των συστημάτων διαχείρισης:

 • Εξασφαλίζει την άριστη λειτουργική κατάσταση των κτιριακών εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού
 • Τηρεί τις προδιαγραφές ασφάλειας των προϊόντων
 • Παρέχει όταν απαιτείται εκπαίδευση στο προσωπικό της
 • Εφαρμόζει τους κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής
 • Συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της κείμενης ευρωπαϊκής και ελληνικής νομοθεσίας και των ελεγκτικών αρχών
 • Ανασκοπεί και βελτιώνει συνεχώς τα χαρακτηριστικά των υπηρεσιών της όπου αυτό είναι εφικτό, καθώς και την αποτελεσματικότητα των Διεργασιών της και κατ’ επέκταση των συστημάτων διαχείρισης που εφαρμόζει
 • Θέτει μετρήσιμους αντικειμενικούς σκοπούς για την ασφάλεια των προϊόντων. Οι στόχοι αυτοί καθιερώνονται και αξιολογούνται ως προς τον βαθμό επίτευξης τους στα πλαίσια της ανασκόπησης του ΣΔΑΤ από τη Γενική Διεύθυνση.
 • Παρέχει τους απαραίτητους πόρους για την απρόσκοπτη, αποδοτική και αποτελεσματική λειτουργία της.
 • Παρακολουθεί, μετράει και αξιολογεί τις κρίσιμες παραμέτρους και διεργασίες ώστε να εξασφαλίζεται η Ποιότητα και Ασφάλεια των υπηρεσιών και προϊόντων της αντίστοιχα.
 • Διαθέτει προϊόντα που διασφαλίζουν τις συμφωνηθείσες προδιαγραφές ασφαλείας των πελατών αλλά και των αρμόδιων αρχών.

Υιοθετώντας την αρχή της συνεχούς βελτίωσης, η εταιρία MISTER GREEK / PINSA ROMANA αναγνωρίζει και ανταμείβει την ομαδική εργασία καθώς και την ατομική προσπάθεια, επενδύει στον άνθρωπο και σέβεται τον πελάτη.
Η εταιρία MISTER GREEK / PINSA ROMANA έχει κοινοποιήσει αυτή της την προσπάθεια σε όλους τους Εργαζόμενους, Προμηθευτές – Συνεργάτες και Πελάτες της και τους καλεί να σταθούν αρωγοί στο έργο της.
Όραμα της εταιρίας MISTER GREEK / PINSA ROMANA είναι:

 • Η διάθεση προϊόντων που καλύπτουν τις απαιτήσεις των πελατών και της νομοθεσίας
 • Η ύπαρξη μόνον ευχαριστημένων πελατών
 • Η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων προϊόντων και υπηρεσιών
 • Η διάχυση και εμπέδωση της φιλοσοφίας της Πολιτικής Ασφάλειας Προϊόντων σε όλο το προσωπικό της εταιρείας μας

Επιδίωξη της εταιρίας MISTER GREEK / PINSA ROMANA είναι:

 • Η διαρκής αναβάθμιση του δυναμικού της εταιρίας, μέσω προγραμμάτων κατάρτισης, αλλά και πρόσληψης καταρτισμένων νέων εργαζόμενων.
 • Η προστασία του περιβάλλοντος και η τήρηση κανόνων υγιεινής και ασφάλειας
 • Η διάθεση επαρκών πόρων σε υποδομές και εξοπλισμό, στην κατεύθυνση της βελτιστοποίησης της παραγωγικότητας.
 • Η πρόληψη διασποράς του ιού Covid-19 μέσω της ορθής τήρησης των απαιτήσεων και των κατευθυντήριων οδηγιών από τον ΕΟΔΥ και του ΕΦΕΤ.
 • Η συνεχής βελτίωση του ΣΔΑΤ της εταιρίας με την αποτελεσματική χρήση των παρακάτω εργαλείων:
 • Καθορισμός και ανασκόπηση στόχων.
 • Ανασκόπηση Διοίκησης
 • Εσωτερικές Επιθεωρήσεις
 • Διορθωτικές και Προληπτικές Ενέργειες
 • Ανάλυση δεδομένων που προκύπτουν από τα συμπληρωμένα αρχεία

Μετρήσιμοι στόχοι της εταιρίας για την ικανοποίηση της παραπάνω πολιτικής ασφάλειας, είναι:

 • Μηδενικές επιστροφές προϊόντων ή παράπονα από πελάτες για την ασφάλεια των παρεχομένων προϊόντων.
 • Όλα τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων για τα προϊόντα μας να είναι μέσα στα καθορισμένα από την Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία όρια.

Στη κατεύθυνση αυτή :

 • Αναπτύξαμε και εφαρμόζουμε Σύστημα Ανάλυσης Κινδύνων και Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου (HACCP), σύμφωνα με τις αρχές του προτύπου ISO 22000: 2018.
 • Δεσμευόμαστε για τη διαρκή βελτίωση της αποτελεσματικότητας ΣΔΑΤ μέσω της διάθεσης των αναγκαίων πόρων και της ετήσιας ανασκόπησης από την Γενική Διεύθυνση.
 • Καθιστούμε κατανοητή την πολιτική μας για την ποιότητα και ασφάλεια των τροφίμων εντός της εταιρείας μέσω της διαρκούς και συστηματικής εκπαίδευσης του προσωπικού.

Ορίζουμε Συντονιστή Ομάδας HACCP (ΣΟΑΤ) για την παρακολούθηση της εφαρμογής των παραπάνω Συστημάτων.[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5830″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.pinsaromana.gr/wp-content/uploads/2021/05/CERTIFICATE-GR-TSOPOUZIDIS-ISO-22000.pdf”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_content_width=”grid” parallax_background_image=”5535″ css=”.vc_custom_1551714577158{padding-top: 110px !important;padding-bottom: 20px !important;}”][vc_column]
Best quality

Οι Εγκαταστάσεις Μας

[vc_empty_space height=”300px”][/vc_column][/vc_row]