Eύθραυστη όσο κι Aφράτη

Eύθραυστη όσο κι Aφράτη

H ποσότητα νερού που σχετίζεται με το άλευρο (ενυδάτωση) μπορεί να φτάσει το 80%, ενώ σε μια κοινή πίτσα ο λόγος είναι μεταξύ 50% και 60%.
Αυτή η συγκεκριμένη διαφορά δίνει μεγαλύτερη ευθραυστότητα και άρωμα. Στην πραγματικότητα, με τη χρήση λιγότερου αλεύρου στη ζύμη, η ποσότητα υδατανθράκων, θερμίδων και λίπους στο τελικό προϊόν μειώνεται σημαντικά, καθιστώντας το εξαιρετικά εύπεπτο.

CLIENT:

The Clean Coffee Company

Category: