Οδηγίες Ψησίματος

Οδηγίες ψησίματος της Pinsa .

  • Βγάλτε την pinsa από την κατάψυξη
  • Αφήστε τη ζύμη για 5′ σε θερμοκρασία δωματίου
  • Ρυθμίστε τον φούρνο στους 250°C βαθμούς στις αντιστάσεις ή στους 220°C στον αέρα.
  • Τοποθετείστε την Pinsa σε ταψί
  • Προσθέστε τα υλικά της αρεσκείας σας (τα υλικά μπορούν να προστεθούν και αφού έχει ψηθεί η Pinsa)
  • Βάλτε την στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 5′ ανάλογα με την ισχύ του φούρνου.
  • Όταν ροδίσει, η pinsa είναι έτοιμη.

 

Οδηγίες ψησίματος των Panini . ( Όλα τα Panini είναι ψημένα 100%)

  • Βγάλτε το panini από την κατάψυξη
  • Αφήστε το να ξεπαγώσει μέσα σε σακούλα, ώστε να μην αφυδατωθεί, σε θερμοκρασία δωματίου
  • Προσθέστε τα υλικά της αρεσκείας σας
  • Βάλτε το στη βιτρίνα σας.
  • Βάλτε το στον προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις για περίπου 1′-2′ ανάλογα με την ισχύ του φούρνου, όταν την παραγγείλουν.
  • Έτοιμο να το σερβίρετε